Transport persoane Frasin Germania

Pret bilet de la 99€
Plecare de la * 06:00 din statie
Rezervari persoane +40752233132
Rezervari colete +40752233131
Rezervari platforme +40743953952
Formular rezervari aici

Cu Danytur prin România ! Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur oferă călătorii plăcute spre toate ținuturile românești, dispune de vehicule modern dotate ce asigură o atmosferă relaxantă și conducători auto profesioniști. Curse regulate cu plecări din Roman transportă pasageri și colete direct la adresă, în cele mai bune condiții și siguranță deplină.

Următorul oraș de popas, Frasin, este o localitate situată în zona Obcinelor Mari, pe valea râului Moldova, la confluența acestuia cu râul Suba. Populația sa este diversificată, agricultura rămânând în continuare ocupația de bază.

transport-persoane-Romania-Germania Frasin

În anul 1785, Frasin nu era decât un cătun, după anul 1800 ajunsese deja o așezare rurală mai dezvoltată. În anul 1816, patronul german Anton Mauz a construit o fabrică de potasiu. Atestarea sa documentară datează din anul 1850. Comuna s-a dezvoltat și prin amplasarea sa pe un drum comercial ce lega Moldova de Transilvania. Activitățile prestate, precum exploatarea și prelucrarea lemnului, exploatarea și valorificarea produselor de sondă și de balastieră, agricultura, creșterea animalelor și turismul au ajutat la propășirea localității, declarată oraș în anul 2004.

Obiectivele atractive ale localității sunt reprezentate de cele două biserici construite aproape două secole în urmă și vizitate de toți turiștii ajunși în zonă:

Biserica ortodoxă ”Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril” a fost inițial construită în Câmpulung Moldovenesc, strămutată la Bucșoaia, actual cartier al orașului Frasin, în anul 1854 și sfințită în 1860. Are 24 m în lungime și 15 m în înălțime. După anul 1990 s-au făcut mai multe lucrări de renovare și a fost pictată în interior de către Matei Gheorghe și Matei Mihai. Fațada exterioară este lucrată în praf de piatră, cu decorațiuni în jurul ferestrelor, iar în interior este tencuită și împodobită cu picturi în tehnică fresco. Acoperișul este renovat și protejat de o învelitoare de tablă de tip lindab.

Biserica romano-catolică ”Nașterea Sfintei Fecioare Maria” din Bucșoaia, actual cartier al orașului Frasin, a fost construită prin donații între anii 1896-1898 și renovată între 1996-20016.

Un oraș frumos și prietenos. Sunteți bine-veniți !

Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur distribuie biletele de autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Informațiile referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalitățile vamale și prețurile oferite de firmă sunt disponibile non-stop.

Drum bun cu Danytur!