Transport persoane Roman – Frankfurt, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Pret bilet de la 99€
Plecare de la * 09:30 din autogara
Rezervari persoane +40752233132
Rezervari colete +40752233131
Rezervari platforme +40743953952

Compania SC Voiaj Danytur SRL, cu o tradiție de peste un deceniu în transportul internațional de persoane și coletărie, oferă călătorii pe rutele România-Germania și retur, asigurând pasagerilor confort și siguranță până la destinație. Autocarele și microbuzele moderne sunt dotate la standarde europene, conducătorii auto, cu o bună pregătire profesională și experiență, au competența necesară pentru a garanta starea de spirit adecvată și securitatea călătorilor pe traseu, rezolvând cu promptitudine doleanțele ivite pe parcurs.

Frankfurt ne întâmpină în prag de iarnă cu pomi încărcați de zăpadă și atmosferă de sărbătoare, târgurile de Crăciun deschizându-se primitoare pentru toți. Piața de Crăciun Romerberg este una dintre cele mai faimoase din Germania. Atestată documentar încă din anul 1393, aceasta își are de fapt originile în târgurile de sărbători din secolul al X-lea, când locuitorii își făceau proviziile pentru iarnă. Cu această ocazie cumpărau și daruri confecționate de artizanii locali, care realizau jucării diverse și dulciuri. Abia în secolul al XIX-lea au apărut bradul împodobit și un nou mod de a celebra Sărbătoarea de Crăciun.

Transport persoane Roman – Frankfurt, Romania – <a href=Germania cu autocar, microbuz” width=”799″ height=”529″ class=”aligncenter size-full wp-image-1618 img-responsive” />

Piața de Crăciun din Frankfurt se desfășoară în centrul istoric al orașului, în fața clădirii medievale Romer, deja celebră prin fațada sa. Peste 200 de standuri decorate festiv, precum și cele 6 carusele creează o atmosferă veselă. Gama de produse expuse, de la ornamente și jucării la delicii culinare tradiționale și vin fiert cu scorțișoară, devine foarte atractivă. Grătarele încinse îmbie prin aromele produselor fripte, devenind irezistibile. Produsele culinare s-au diversificat, castanele coapte, migdalele prăjite, marțipanul, turta dulce și clătitele fiind o atracție constantă.

Atmosfera plină de veselie încântă turiștii și localnicii de toate vârstele, dar durează doar de la sfârșitul lunii noiembrie până la 22 decembrie. Decorul este minunat, clădirile medievale ce datează de prin secolul al XV-lea și catedrala Sf. Nicolae, cu arhitectura sa magnifică contribuind la farmecul acestuia. Uriașul Pom de Crăciun, decorat cu beculețe multicolore, precum și scena Nașterii Pruncului Iisus, în mărime naturală, sunt de mare efect. Pe scena din fața bradului au loc concerte, se cântă colinde și se joacă scene din Biblie. Sunteți bine-veniți!

Compania de transport internațional de persoane și coletărie SC Voiaj Danytur SRL distribuie biletele de autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Drum bun cu Danytur!