Transport persoane Satu Mare – Arnstadt, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Pret bilet de la 99€
Plecare de la * 19:30 din statia din fata garii
Rezervari persoane +40752233132
Rezervari colete +40752233131
Rezervari platforme +40743953952

Compania SC Voiaj Danytur SRL, cu o tradiție de peste un deceniu în transportul internațional de persoane și coletărie, oferă călătorii pe rutele România-Germania și retur, asigurând pasagerilor confort și siguranță până la destinație. Autocarele și microbuzele moderne sunt dotate la standarde europene, având și aparatură video ce facilitează vizionarea programelor de divertisment sau a filmelor artistice. Conducătorii auto, cu o bună pregătire profesională și experiență, au competența necesară pentru a garanta o stare de spirit adecvată și securitatea călătorilor pe traseu, rezolvând cu promptitudine doleanțele ivite pe parcurs.

Transport persoane Satu Mare – Arnstadt, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Arnstadt este un frumos oraș din landul Turingia, situat de-a lungul râului Gera, spre zona de nord a pădurii Turingiei. Este unul dintre cele mai vechi orașe din ținut. Prima atestare documentară a unei așezări cu numele Arnestati apare abia în anul 704. În anul 954, împăratul Otto I a hotărât construirea unei biserici. În 1220 Arnstadt a devenit ”civitas”, iar în 1226 a primit drepturi pentru comerțul cu lemn, cereale și vin. În secolele următoare economia orașului s-a bazat pe comerțul cu țesături, vin, lemn, lână, cereale și meșteșuguri. Biserica Maicii Domnului a fost construită între anii 1180-1330, aici aflându-se mormintele Schwarzburg. În anul 1306, orașul a fost cumpărat de la Mănăstirea Hersfeld de către contele von Schwarzburg, devenind în 1716 capitala Schwarzburg-Sonderhausen.

Pe fundațiile castelului Hersfelder, datat 1273, a fost construită între anii 1553-1560, în stil renascentist, reședința conților – Castelul Neideck. Acesta fost sediul conților Schwarzburg-Arnstadt până în anul 1716. Spre sfârșitul secolului al XVIII-lea a intrat în declin, astăzi existând doar turnul înalt de 65 m, restaurat în anii 1998/1999. Un model în miniatură a castelului, însoțit de alte clădiri, este deschis pentru vizită publicului.

Biserica Bach, o clădire barocă construită între anii 1699-1703, a primit în anul 1935 numele compozitorului Johann Sebastian Bach, care a funcționat aici ca organist între anii 1703-1707. Tradițional, este organizat în Arnstadt, ca unul dintre cele mai importante festivaluri ale anului – Festivalul Bach Arnstadt, iar în 1985, în piața orașului a fost amplasat Monumentul Bach.

Castelul Augustenburg a fost construit între anii 1700-1710 de către contesa Auguste Dorothea, acesta găzduind o importantă colecție de obiecte din porțelan, picturi și bijuterii. Celebru a rămas ”Palatul Mon Plaisir”, un oraș rezidențial baroc în miniatură în care sunt reprezentate viața de la curte, piața și meșteșugurile. Colecția de figurine și obiecte din ceramică este expusă în prezent în Palatul Nou, construit între anii 1728-1732 ca reședință pentru prințesa Elisabeth Albertine. Sunteți bine-veniți!

Compania de transport internațional de persoane și coletărie SC Voiaj Danytur SRL distribuie biletele de autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Drum bun cu Danytur!