Transport persoane Saveni – Adenau, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Pret bilet de la 99€
Plecare de la * 18:30 din statia din fata garii
Rezervari persoane +40752233132
Rezervari colete +40752233131
Rezervari platforme +40743953952

Compania SC Voiaj Danytur SRL, cu o tradiție de peste un deceniu în transportul internațional de persoane și coletărie, oferă călătorii pe rutele România-Germania și retur, asigurând pasagerilor confort și siguranță până la destinație. Autocarele și microbuzele moderne sunt dotate la standarde europene, având și aparatură video ce facilitează vizionarea programelor de divertisment sau a filmelor artistice. Conducătorii auto, cu o bună pregătire profesională și experiență, au competența necesară pentru a garanta o stare de spirit adecvată și securitatea călătorilor pe traseu, rezolvând cu promptitudine doleanțele ivite pe parcurs.

Transport persoane Saveni – Adenau, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Adenau este un frumos oraș din landul Renania-Palatinat, situat în Munții Eifel, oferind posibilități de recreere și de practicare a sporturilor de iarnă. Prima atestare documentară datează din anul 992, așezarea existând cu numele Adenova. Contele Ulrich von Are a donat în anul 1162 un conac Ordinului Sfântul Ioan, așezarea fiind cunoscută în Evul Mediu și ca Johanniterstadt. În anul 1816, Adenau a devenit sediul unui district independent.

Vizitarea câtorva obiective atractive pentru turistul obișnuit poate satisface însă și interesul iubitorilor de artă religioasă sau al istoricilor.

Turnul Kaiser Wilhelm, situat pe Hobe Acht, cel mai înalt dintre vârfurile Munților Eifel, este atractiv prin panorama splendidă oferită asupra Văii Rinului și ținutului. Construit din piatră în anii 1908/1909 de către Karl și Johannis Leidinger, a fost dedicat kaiserului Wilhelm II și împărătesei Augusta Victoria cu ocazia nunții de argint, precum și memoriei kaiserului Wilhelm I. A fost declarat monument istoric în anul 1987.

Capela Sf. Maria, capodoperă a artei neogotice, a fost construită între anii 1893-1895 după proiectul arhitectului Caspar Clemens Pickel. Ridicată în locul unei alte capele de mai mici dimensiuni construită în anul 1753, noua capelă, consacrată în 1895, avea portaluri minunate și strane măiestrit realizate.

Capela Lady are ferestre-vitralii remarcabile, fereastra corului prezentând coronamentul Fecioarei Maria. Aceasta a fost realizată în anul 1951 de către Maier în Bad Neuenahr, piedestalul fiind acoperit de tapiserii pictate. În spatele capelei se află o ”grotă Lourdes” cu o Madonna de 130 cm.

Unul dintre evenimentele culturale importante ale orașului Adenau este Festivalul Internațional de Rock – ”Rock am Ring”. Este un eveniment anual, intrat în tradiție din anul 1985, având și o tabără asociată. Numărul tot mai mare de participanți a contribuit la perpetuarea evenimentului. Sunteți bine-veniți!

Compania de transport internațional de persoane și coletărie SC Voiaj Danytur SRL distribuie biletele de autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Drum bun cu Danytur!