Transport persoane Sebes – Cottbus, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Pret bilet de la 99€
Plecare de la * 18:30 din statia din fata garii
Rezervari persoane +40752233132
Rezervari colete +40752233131
Rezervari platforme +40743953952

Compania SC Voiaj Danytur SRL, cu o tradiție de peste un deceniu în transportul internațional de persoane și coletărie, oferă călătorii pe rutele România-Germania și retur, asigurând pasagerilor confort și siguranță până la destinație. Autocarele și microbuzele moderne sunt dotate la standarde europene, având și aparatură video ce facilitează vizionarea programelor de divertisment sau a filmelor artistice. Conducătorii auto, cu o bună pregătire profesională și experiență, au competența necesară pentru a garanta o stare de spirit adecvată și securitatea călătorilor pe traseu, rezolvând cu promptitudine doleanțele ivite pe parcurs.

Transport persoane Sebes – Cottbus, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Traversând landul Brandenburg, am poposit într-un frumos oraș situat în apropierea râului Spree, în nordul rezervației naturale Lausitzer Grenzwall și în sudul parcului național Spreewald. Așezarea a luat ființă în secolul al X-lea, dar atestarea documentară a acesteia a apărut abia în anul 1159. În secolul al XIII-lea s-au stabilit aici coloniști germani, în Evul Mediu orașul fiind deja cunoscut pentru producția de lână și perdele, exportate în Brandenburg, Boemia și Saxonia. În anul 1462 a fost achiziționat de margraful de Brandenburg, în 1701 a devenit parte a Regatului Prusiei, ulterior ajungând în componența landului Brandenburg.

Câteva clădiri, laice ori religioase, dar la fel de prețioase, construite de-a lungul veacurilor trecute, au devenit atractive obiective turistice.Turnul Spremberger, construit în secolul al XIII-lea, are înălțimea de 31 m și este emblema orașului.

Castelul Branitz, clădit în anul 1772, a aparținut familiei nobile von Puckler până în anul 1945. Parcul acestuia a fost proiectat de prințul Hermann von Puckler-Muskau și realizat între anii 1846-1871. Piramida din parc, construită în anii 1856/1857, adăpostește mormintele prințului von Puckler și al soției sale. Castelul este în prezent un muzeu al orașului, iar frumosul parc este o zonă protejată UNESCO.

Biserica gotică a Mănăstirii Cottbus a făcut parte din mănăstirea franciscană ridicată în secolele XIII-XVI, fiind cea mai veche biserică din localitate (1270-1300). O placă de mormânt indică pe fondatorul orașului, Frederick von Cottbus, și soția sa, decedați la începutul secolului al XIV-lea. În tezaurul bisericii se află câteva obiecte religioase de mare valoare artistică și istorică.

Biserica gotică Sf. Nicolae de Sus a fost construită pe fundațiile unui lăcaș de cult din secolul al XII-lea și reconstruită în secolele XV-XVI. Altarul baroc, înalt de 11 m, a fost creat de celebrul sculptor german Andreas Schulze în anul 1661.

Nu poate fi uitat nici originalul Muzeu al Farmaciei, deschis în anul 1989, ce deține un echipament farmaceutic din anul 1930, un laborator dotat cu diverse ustensile, precum și plante medicinale ori otrăvitoare. Sunt organizate expoziții tematice anuale. Este un muzeu interesant ! Sunteți bine-veniți!

Compania de transport internațional de persoane și coletărie SC Voiaj Danytur SRL distribuie biletele de autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet (www.danytur.ro).

Drum bun cu Danytur!