Transport persoane Vaslui – Limbach-Oberfrohna, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Pret bilet de la 99€
Plecare de la * 06:30 din statia de langa Lidl
Rezervari persoane +40752233132
Rezervari colete +40752233131
Rezervari platforme +40743953952

Cu Danytur prin Germania! Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur asigură plecări pe rutele România-Germania și Germania-România, dispune de vehicule modern dotate și conducători auto profesioniști, garantând cele mai bune condiții și siguranță deplină până la destinație. Curse regulate cu plecări din România spre Germania transportă pasageri și colete pe traseele stabilite, ajungându-se în cel mai scurt timp direct la adresă.

Limbach-Oberfrohna este un oraș din landul Saxonia, străbătut de râul Zwickauer Mulde. Informațiile referitoare la existența în ținut a lui Johann von Limpach în anul 1248 și ulterior, în 1348, a unei parohii în aceeași zonă, sunt cele mai vechi date obținute. În anul 1883 așezarea a primit drepturi de oraș. Oberfrohna a fost menționată în 1415 și a primit drepturile de oraș în 1935. Cele două orașe au fuzionat în anul 1950, cuprinzând ulterior și alte câteva sate apropiate, cu o istorie datând din secolele XIII-XIV.

Apariția și dezvoltarea industrială, în special industria textilă, are o lungă tradiție în ținut, începând din Evul Mediu în zonele rurale, unde condițiile erau mai favorabile, deseori ca o ocupație a întregii familii, intensificându-se și modernizându-se în secolele următoare, odată cu creșterea populației. Sunt cunoscute fabricile de textile Schaarschmidt (1874-1934), Tricot Fashion GmbH (c.1925), produsele Malimo și derivatele după invențiile lui Heinrich Mauersberger, Rindel textil GmbH, dar și în alte ramuri: Continental Automotive, LIM Automotive GmbH, USK Sondermaschinenbau (industrie ușoară), Warema Sonnenschutztechnik.

Transport persoane Vaslui – Limbach-Oberfrohna, Romania – Germania cu autocar, microbuz

Printre obiectivele turistice foarte apreciate se află Castelul Wolkenburg, amplasat desupra râului Mulde, și ale cărui origini datează din secolul al XII-lea. A fost proprietatea lui Kunz von Kauffungen în secolul al XV-lea, iar în anul 1635 a lui Heinrich Hildebrand von Einsiedel. Între anii 1694-1700 castelul a fost reconstruit, iar parcul transformat într-o grădină renascentistă. Contele Detlev Carl von Einsiedel a refăcut castelul între 1760-1810, a înființat o bibliotecă în stil neogotic (1760), o sală de bal în stil neoclasic timpuriu, a refăcut parcul în stil englezesc și l-a decorat cu multe sculpturi metalice.

Biserica din Limbach era în anul 1346 doar o capelă din lemn, ajungând în 1511 biserică. A fost reconstruită în 1811 în stil clasicist și extinsă în anul 1894. Turnul, înalt de 29 m, a fost refăcut în 1899, iar orga construită în 1918 în atelierul lui Jehmlich și refăcută în 1983 de către Eule-Orgel.

Biserica Oberfrohna a fost construită în stil neogotic în anul 1890, având consacrarea în 1893. Turnul are 60 m în înălțime și este un punct de reper al orașului.

Orașul Limbach-Oberfrohna este plăcut, atractiv și prietenos. Sunteți bine-veniți!

Firma de transport internațional de persoane și coletărie Danytur distribuie biletele de autocar direct de la șofer sau la sediu, dar și online, în sistemul electronic de rezervare-bilete pus la dispoziția publicului, acesta accesându-se cu ușurință și de pe telefoanele mobile conexate la internet.

Informațiile referitoare la orarul curselor, timpii de tranzit, formalitățile vamale și prețurile oferite de firmă sunt disponibile non-stop.